Ingredienser: 1 1/2 kg plommon
1/2-2 dl vatten
1 bit hel kanel
11 dl socker
2 tsk citronsyra 

Gör såhär:

Smula jästen i en stor degbunke. Tillsätt 1 dl fingervarmt vatten och rör ut jästen. Blanda i vetemjöl, olivolja och salt. Knåda degen ca 10 minuter för hand eller 5 minuter i en hushållsassistent. Låt degen jäsa i degbunken i 30 minuter täckt med en handduk. Sätt ugnen på 225 grader. Dela degen i tre delar. Rulla ut till tre avlånga degbitar likt baguetter och dela varje del i ca sex frallor, till totalt 18 frallor. Vill du ha runda frallor så rullar du varje del till en boll. Smörj en bakplåt med lite olja eller lägg på ett bakplåtspapper. Lägg frallorna på plåten med lite mellanrum. Låt jäsa under handduk i ca 20 minuter. Pensla frallorna med lite vatten eller filmjölk. Det är även gott att tillsätta vallmofrön som strös över bullarna innan de gräddas. Grädda frallorna i 15 minuter i mitten av ugnen tills de fått fin färg. Ta ut plåten och låt svalna på ett galler innan servering.